Projectkoor

Zangers Opgelet !

Je zingt graag en je vindt dat je een goede stem hebt. Toch heb je misschien nog overwogen te gaan zingen in een klein mannenkoor. Dit is je kans om uit te zoeken of je dit leuk vindt.

Het Vocaal Ensemble De Troubadours uit Enschede zoekt namelijk mannen om mee te doen aan een projectkoor. Dit projectkoor werkt toe naar een concert op vrijdagavond 17 april 2020.

Er zijn vier repetities van 19.30 – 21.00 uur, die plaatsvinden op de woensdagavonden  18 en 25 maart en 1 en 15 april. De repetities worden gehouden in de zorgboerderij De Viermarken aan de Viermarkenweg 85 in Enschede.

De enthousiaste dirigent van het vocaal ensemble De Troubadours, Jurriaan Poesse, geeft leiding aan de repetities.  Het projectkoor studeert onder zijn leiding een vijftal muziekstukken in voor het concert. Deze vijf stukken geven een goed beeld van het brede repertoire van De Troubadours.

De deelname aan het projectkoor is gratis en geheel vrijblijvend, al hopen we natuurlijk dat menig deelnemer enthousiast wordt over De Troubadours. Zangervaring is op zich handig, maar niet noodzakelijk.

Ben je geïnteresseerd geworden of wil je meer weten? Neem dan contact op met Johan Katuin, secretaris van De Troubadours (Tel. 0624538998. E-mail jkatuin1@gmail.com). Zie voor meer informatie over De Troubadours ook www.detroubadours.nl